Διαγωνισμός ζωγραφικής και τραγουδιού για την ειρήνη
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ:Διοργάνωση διαγωνισμού ζωγραφικής και τραγουδιού για την ειρήνη

Διαγωνισμό ζωγραφικής για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τραγουδιού για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα την ειρήνη διοργανώνει το ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής.

Ουκρανία
Κείμενο ενάντια στον πόλεμο και τους αποκλεισμούς επιστημόνων

Κείμενο υπογραφών ενάντια στον πόλεμο, στις διώξεις και τους αποκλεισμούς επιστημόνων διακινούν διαδικτυακά πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, ερευνητές και μέλη της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το οποίο έχει συγκεντρώσει ήδη 380 υπογραφές.

Αντιπολεμική εκδήλωση στη Θέρμη από τις Επιτροπές Ειρήνης
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Αντιπολεμική εκδήλωση στη Θέρμη από τις Επιτροπές Ειρήνης

Εκδήλωση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο διοργάνωσαν στη Θέρμη οι Επιτροπές για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης και Υπαίθρου Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Γαλλικό αεροπλανοφόριο  "Σάρλ Ντε Γκωλ"
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ:«Ο Πειραιάς λιμάνι των λαών και όχι του πολέμου των ιμπεριαλιστών»

«Στον Πειραιά έχουμε μια μεγάλη αγκαλιά για τους πρόσφυγες και τα θύματα του πολέμου. Σηκώνουμε όμως το ανάστημά μας απέναντι στους θύτες και στους εγκληματίες, τη Ρωσία και το ΝΑΤΟ, δηλώνουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πειραιά.

img
ΚΟΖΑΝΗ:Μήνυμα ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία από τους μαθητές του 15ου Νηπιαγωγείου

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γονέων και τη συμβολή των εκπαιδευτικών, το 15ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης στέλνει μήνυμα με το μπαλόνι ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία που έγραφε: «Ονειρευόμαστε έναν κόσμο όμορφο. Αγαπάμε όλους τους λαούς.

Έκθεση ζωγραφικής από Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας
Χαλκίδα: Έκθεση ζωγραφικής και συζήτηση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Έκθεση ζωγραφικής πραγματοποίησε η Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας, στο πλαίσιο του εορτασμού της 8ης Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μέσα από έργα ζωγραφικής, γυναίκες και κορίτσια από την Ελλάδα και το Αφγανιστάν ένωσαν τη φωνή τους, παρουσιάζοντας την προσωπική τους ιστορία.

peace
Δράση για την ειρήνη από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου  Νέου Ικονίου Περάματος

Το σήμα της ειρήνης σχημάτισαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος διεκδικώντας αυτά που τους αξίζουν και παλεύοντας για έναν καλύτερο κόσμο!

Με φόντο την COSCO, το κάτεργο που κατά μέσο όρο έχει σχεδόν έναν νεκρό ή τραυματία κάθε μέρα εν καιρό ειρήνης...

Subscribe to Αντιπολεμικές δράσεις σωματείων και σχολείων